بقعه علی بن حمزه (ع) که بنای اولیه آن بیش از 1000 سال قدمت دارد برای نخستین بار توسط عضد الدوله دیلمی ساخته شد ولی در دوره تیموریان _صفویه وزندیه وقاجاریه قسمت هایی به آن ضمیمه گشت ویا مورد تعمیر ومرمت قرار گرفت . عمارت فعلی آن نیز در دوران اخیر مورد توجه وباز سازی قرار گرفته است.
علاوه بر امامزادگان فوق می توان از بقعه بی بی دختران در ابتدای ورود به محله سنگ سیاه نام برد که این بقعه در زمان ایلخانیان تجدید بنا گردید وبا توجه به ویژگی های معماری دوره ایلخانی ، عمدتا بنای داخلی وگنبد بلند ودوار آن از آجر ساخته شده است وهم اکنون به عنوان یکی از بناهای تاریخی ومذهبی دوره ایلخانیان در مجاورت خیابان منتهی به بقعه شاه چراغ (ع ) واقع شده است .
در دوره صفویه قبور امامزادگان وعرفای شیعی مذهب مورد توجه واقع شده بر توسعه ورونق آنها افزوده گردید. در این دوره ملجا مذهبی ومحل نیاز مردم بقعه امامزاده احمد بن موسی (ع ) است که تقریبا در مرکز شهر قرار داشته است همچنین بقعه سید تاج الدین غریب (ع )در دروازه کازرون وبقعه ام کلثوم معروف به خاتون قیامت وبقعه ام عبد الله معروف به بی بی دختران که در این زمان دارای گنبد وبارگاه مجلل بوده اند.